sunnuntai 17. helmikuuta 2013

Puuvillalankaa ja pullonkorkkeja


Hemtexin hyllyltä löytyi taannoin aivan vastustamattomia puuvillalankakeräpakkauksia, joissa on 10 pientä eriväristä lankakerää, 10 grammaa lankaa jokaisessa kerässä.Ja askarteluvarastoista löytyi kasa pullonkorkkeja...ja sopiva virkkuukoukku - joten eikun virkkaamaan!Vähän järjestettyinä ja yhteen ommeltuina...lopputuloksena on iloisenkirjava pannunalusta:Ja lankoja jäi vielä vaikka toiseenkin pannunalustaan  - pakkauksen musta ja valkoinen kerä ovat vielä kokonaan käyttämättä.Taidanpa aloittaa saman tien!

4 kommenttia:

Laura kirjoitti...

Hei nyt mä en enää kestä! Mulla on ja noi kerät (vähän käytettyinä) ja nyt ne alkoivat kiljumasn keskellä yötä tuolta kaapista!!!! :-) *inspiraatioähky*

Uutar kirjoitti...

Ei kun kerät vain esiin kaapista kiljumasta ja koukku heilumaan :)

Annuska kirjoitti...

Hei, Tosi hyvä idea ja mikä paras pääse lanka lopuista eroon .Ainut että jäi epäselväksi se yhdistäminen. Jos sitä ehtisi tehdä joululahjan.

Uutar kirjoitti...

Annuska: tämä on tosiaan hyvä tapa käyttää langanloppuja. - ja korkkeja :) Yhdistin korkit ompelemalla ne parilla pistolla toisiinsa ensin viiden korkin pötköiksi, lankaa on helppo kuljettaa korkin ja virkkauksen välissä korkista toiseen, mutta kannattaa vahvistaa pistot solmulla tai parilla ennen kuin siirtyy seuraavaan kohtaan. Sitten vain viiden korkin pötköt yhteen samaan tapaan - ja valmis on!