sunnuntai 28. joulukuuta 2014

Kyllä joulupukki tietää!

Törmäsin taannoin Ravelryssä kivannäköiseen sulhassukkamalliin - ohjetta Ravelryssä ei ollut, mutta sen sijaan maininta, että sukat ovat Sukupolvien silmukat -kirjasta. Olen nähnyt kirjan joissakin blogeissa ja kirjakaupassakin olen käynyt sitä selailemassa ja ihastelemassa, mutta omaan hyllyyn en ole raaskinut sitä hankkia. Kaipasin joulun alla jotakin selkeää ja yksinkertaista - ja kivaa - sukankudinta,  joten päätin törkeästi varastaa sulhassukkien idean. Sukat valmistuivatkin telkkarin ääressä sujuvasti parissa - kolmessa illassa ja lämmittivät jo jouluna oman "sulhoni" jalkoja.


Ja arvatkaas, mitä yhdestä lahjapaketista sitten jouluaattona löytyikään:


Kyllä - se Sukupolvien silmukat -kirja! Kiitos sisarelle, joka tästä sulhassukkaepisodista ja kirjatoiveestani tietämättä oli osannut kääriä juuri tämän kirjan lahjapakettiini! Kirjaa on joulun aikaan tullut selailluksi kerran jos toisenkin ja siinä on niin paljon ihania malleja, että on vaikea päättää, mistä aloittaisi!

Omaan sulhassukkamuunnelmaani käytin Novitan 7 veljestä -lankaa (harmaa tweed ja punainen) sekä 3,25 mm:n sukkapuikkoja. Lankoja jäi vielä toisiinkin sukkiin, jotka pääsivätkin puikoille samantien. Niitä neuloessa voi vaikka tehdä valintaa seuraavien sukkien malliksi.

Kirkkaita ja lumisia loppuvuoden päiviä toivottaen,

4 kommenttia:

Jaana kirjoitti...

Kauniit värit sukissa! Nyt jäänkin sitten odottelemaan, mitä muita ihanuuksia neulot tuosta kirjasta:)

Riitu, Koti männikössä kirjoitti...

Eipä olisi pukki voinut parempaa lahjaa keksiä :) Seuraan myös innolla mitä kaikkea silmukoista valmistuu.

Katri kirjoitti...

Onnellista Uutta vuotta!

Uutar kirjoitti...

On kyllä mieluinen lahja - ja jotakin on jo päässyt puikoillekin :)
Onnellista ja ihanaa uutta vuotta!