torstai 18. heinäkuuta 2019

Lisää korviksia

Korvisinto on jatkunut ja edellisen postauksen jälkeen on valmistunut vielä saman verran uusia korviksia. Niitä suunnitellessa ja värkkäillessä on ollut kiva kokeilla erilaisia helmiä ja hopeaosia ja niiden yhdistelmiä. Ja vähän hopeahommiakin on päässyt tekemään: korviskoukut on tehty ohuesta hopealangasta sulattelemalla langan toinen pää pieneksi palloksi ja vääntelemällä sitten lanka korviskoukun muotoon. Hauskaa puuhaa sekin! Vasemmalla olevat Turmaliinikorvikset hopealehdillä ovat koukkujen kanssa 9 cm pitkät ja oikealla olevat pronssirenkaat hopeakoristeella noin 3 cm pitkät.











Ja vielä toiset samanlaiset makeanvedenhelmikorvikset kuin edellisessä postauksessa:


 Mutta korvisvärkkäilyn jälkeen korupöydällä on jo uudet jutut odottelemassa. Niistä enemmän tuonnempana. Aurinkoista heinäkuun viikkoa toivotellen,

4 kommenttia:

Jonsku kirjoitti...

Hei ihania! Ottaisin kaikki heti käyttöön :) p.s. piiiitkä lukutuokio tulee, kun vihdoin pääsin tänne katsomaan kaikkea hienoa mitä olet tehnyt!!

Uutar kirjoitti...

Voi kiitos Jonsku! Kiva kun kävit - pitkästä aikaa!

Anonyymi kirjoitti...

Voi että on kauniita korviksia! :)
Mukavia kesäpäiviä. T. Maria

Uutar kirjoitti...

Kiitos Maria - kiva kun kävit katsomassa korvisinnostukseni tuloksia! Terveiset Jäämeren rannalta ja mukavia kesäpäiviä Sinulle myös!