maanantai 15. huhtikuuta 2013

Riipusviikonloppu


Aiemmin tehdyt lumikvartsisormukset saivat menneenä viikonloppuna kaverin - tällä kertaa ei kuitenkaan enää sormusta, vaan kaulakorun. Riipus on hopeaa, siihen on istutettu samankokoinen lumikvartsi kuin sormuksissa (täällä ja täällä).



Viikonlopun aikana valmistui toinenkin riipus. Siinä on kivenä cubic zirconia, halkaisijaltaan 7 mm, eli riipus on kokonaisuudessankin aika pieni. Kivi on kirkas ja väritön, mutta loistaa upeasti, kun  valo osuu siihen sopivasti. Cubic zirconia lieneekin kaikkein yleisin timantin jäljitelmä.



Ja tähän loppuun vielä pikkuinen pöllönpoikanen, jonka tekemisessä olen hyödyntänyt jämähopeaa. Pöllön kroppa on sahattu kuparilevystä ja ilme ja siivet ovat hopeaa. Sen korkeus on noin 2,5 cm ja selkäpuolelle on juotettu rintaneulasysteemi, jottei se pääse lennähtämään tiehensä.



Sunnuntai-iltapäivällä kuvia ottaessa aurinko paistoi ja  ilma tuntui jo varsin keväiseltä - ja tämän päivän vesisade varmasti vielä jouduttaa kevään tuloa. Pöllöretkelle ei siis taida tänä keväänä enää  muutoin ehtiäkään kuin korupöydän ääressä.

2 kommenttia:

Mari kirjoitti...

Voi miten ihana tuo pöllö onkaan! Samoin myös edellisen postauksen timantit. Hauskaa kevättä sinulle :)

Uutar kirjoitti...

Kiitos käynnistäsi ja kommentista, kiva kun löysit tänne! Ja kiitos samoin, mukavaa kevättä sinulle!