tiistai 29. joulukuuta 2015

Leimailuja

Tämän joulun kortit syntyivät leimaillen. Kaikki kortit ovat periaatteessa samanlaisia, mutta jokaisen kortin kuusimetsä on tietysti pikkuisen erilainen. Valkoisessa taustapaperissa on hentoa hopeista kimallusta - sitä en saanut kuviin näkymään. Aiemmin olen värkännyt leimoja  kalamiehen päiväkirjaa ja ristipistotyynynpäällistä varten. Mukavaa puuhaa - ja kaiverrusharjoitukset jatkuvat!
Ja vielä lopuksi: joulun alla neulottu baktus sai ne tupsut ja on juuri sopivasti pakkasten tultua valmis kietaistavaksi kaulalle.


Aurinkoisia vuoden viimeisiä päiviä!

7 kommenttia:

Jaana kirjoitti...

Leimaillen saa kauniita kortteja aikaiseksi! Kaivelin oman leimasinmusteen jouluksi esille, mutta se olikin jo kuivunut. Vähällä käytöllä ollut, kaipa sen vielä voisi jotenkin elvyttää?

Koukuissa kirjoitti...

Tosi nättejä kortteja! :)

Pitko kirjoitti...

Mahtava korttimalli! :) Onko tämäkin leimasin tehty pyyhekumista?

Suvi kirjoitti...

Onpa hienot kortit!

Uutar kirjoitti...


Kiitos kommenteista! Leimojen kaivertaminen on kivaa puuhaa! Kuusileima on kaiverrettu Speedballin leimojenkaiverruskumille, joka taitaa kyllä olla aika samanlaista materiaalia kuin jotkut pyyhekumit - kumilevyn koko vain on isompi.Tällaiinen pieni kuusileima olisi kyllä mahtunut pyyhekumillekin :)

Riitu, Koti männikössä kirjoitti...

Kauniita ja yksilöllisiä kortteja. Baktushuivillesi sopii tupsut hienosti.

Uutar kirjoitti...

Kiitos :)