maanantai 8. huhtikuuta 2013

Köyhän tytön timantit ja muutama sormus

En ole yleensä käyttänyt muovia korumateriaalinani - en ilmeisesti ole löytänyt tarpeeksi kivoja muovijuttuja, kunnes törmäsin näihin pikku timantteihin. Timantit ovat kirkasta laserleikattua akryyliä ja niiden alapinnalla on kiiltävä peilikäsittely. Leveimmästä kohdastaan ne ovat vajaat parisenttisiä, paksuutta niillä on melkein kolme milliä. Ja korvakoruina ne ovat tietysti ihanan keveät. Koruntekemisen hurmaa näitä tehdessä ei paljon ennättänyt kokea: hopeasta tapit korvakoruihin, lenkki riipukseen ja riipus ketjuun - valmis!Eilistä lumipyryä ihmetellessä tein myös muutaman sormuksen. Ensiksi kolme yksinkertaista flakka-sormusta, joissa jokaisessa on eri teksti. Sormusten leveys on noin 6 mm, joten tekstitkin ovat aika pienet.Viimeisenä valmistui sormus, jossa on iso lumikvartsi-kivi. Sormus on muutoin samanlainen kuin aiemmin tekemäni, mutta se on kooltaan vähän pienempi.


Ja kuvat ovat valitettavasti yhtä harmaita kuin eilinen päivä. Onneksi lunta ei  tänään ole tullut lisää - ainakaan vielä.


2 kommenttia:

Siskohanne kirjoitti...

Voiko noin upeita koruja olla olemassakaan. Olet todellinen kädentaitaja kun saat noin kauniita koruja tehtyä.

Uutar kirjoitti...

Voi kiitos! Korut ovat jonkin aikaa olleet ykkössijalla harrastuksissani, mutta nyt kuluneen talven aikana olen taas palannut muidenkin käsitöiden pariin.