sunnuntai 19. toukokuuta 2013

Etsi viisi eroa

Vapun alla ostamassani Mollie Makes -lehdessä oli mukana pieni ja soma Vintage rose keyring kit -ristipistotyö. Lehden aiemmissakin numeroissa on ollut mukana erilaisia kivoja tarvikepusseja, mutta niiden kanssa en ole päässyt ajatusta pidemmälle. Ajattelin, että tässä olisi sopiva käsityö tehtäväksi muiden juttujen välissä, siis niin kuin välipalana.Ihan ensimmäinen ristipistotyöni tämä ei ollut, mutta tunnustan, että pussin lupaus ei minun kohdallani käynyt toteen. Ompeleminen takkusi ja aikaakin tämän pienen ja helpon työn ompelemiseen  -  ja purkamiseen - ja taas omepelemiseen - kului vähän enemmän kuin ajattelin, mutta valmiiksi se kuitenkin tuli. Ja tässä nyt siis se etsi viisi eroa -tehtävä:Avaimenperän nurja puoli on sen näköinen, ettei sitä tee mieli esitellä. Mitenkähän se oikein pitäisi viimeistellä, jotta se olisi vähän siistimmän näköinen? Avaimenperässähän molempien puolien pitäisi kai olla ihan yhtä lailla esittelykelpoisia. No, tämä taitaa päästä piironginlaatikon avaimeen koristeeksi, jota katsellaankin vain oikealta puolelta :)

5 kommenttia:

Auli kirjoitti...

Miunlla on tuo samainen lahjus, mutten ole vielä päässyt mihinkään vaiheeseen siinä, en edes avannut vielä. Tuossa pitäisi minusta olla kaksi kappaletta, jotka liimattaisiin yhteen ja niin toinen puoli olisi siisti. Miullakin on niitä lahjuksia vaikka kunika ja paljon, nauhoja ymta...

Pitko kirjoitti...

Saisikohan taustapuolelle kiinnitettyä kangaspalan? Piironginlaatikkoon romanttinen malli toisaalta varmasti myös sopii roikuskelemaan. :)

Veera kirjoitti...

Ihana blogi! Liityin lukijaksi :)

Jonsku kirjoitti...

Ihana välipala!

Uutar kirjoitti...

Kiitos ilahduttavista kommenteista!
Jotakin voisi tosiaan kiinnittää peittämään tuota nurjaa puolta - tai sitten pitää esillä vain oikeaa puolta :)
Ja vielä: tervetuloa lukijaksi Veera!