sunnuntai 8. marraskuuta 2015

Parit parit

Villasukkia taas. Lankapussin pohja ei vielä edes häämötä, joten sukkaneulomuksia on ollut - ja on edelleenkin - puikoilla koko ajan. Ideat on napattu Pinterestistä ja muunneltu omiin tarkoituksiin sopiviksi. Harmaissa sukissa yksiväristä kuviota on terästetty sieltä täältä värillisillä kirjonnoilla. Kantapäätekiniikka oli minulle uusi tuttavuus, tosi helppo ja kiva neuloa. Netistä löytyy siihen useampiakin ohjeita, omani on täältä.Näiden toisten sukkien mallissa ei pitänyt olla mitään erityistä haastetta - mutta olipas sittenkin! En meinannut millään saada noita varren pilkkujen välisiä langanjuoksuja sopivan mittaisiksi niin, että pilkutkin näyttäisivät samankokoisilta - enkä saanutkaan, mutta kelpaavat nyt noin.Ja sitten taas puikkoja kilistelemään!

9 kommenttia:

Käsityökaista kirjoitti...

Nättejä, nättejä...

Sukankilistelyä täälläkin...

Elina kirjoitti...

Ihastuttavia sukkia :)

Ingi kirjoitti...

Todella kauniit molemmat! Kirjontaosuus antaa sukkiin kivoja säväyksiä ja niissä toisissa on todella mielenkiintoinen väriyhdistelmä!

Sari kirjoitti...

Sä kyllä osaat suunnitella kauniita malleja!

Jaana kirjoitti...

Kauniita sukkia ja siistiä jälkeä! Tänään just mietiskelin, että pitäisi taas kokeilla joko se kirjoneule alkaisi sujumaan:)

Jonsku kirjoitti...

Tosi nätit kirjontasukat, herkulliset värit.

Pitko kirjoitti...

Kauniita kirjoneulesukkia! Hieno kuvio harmaissa, ja ne punavartiset raidalliset ovat vaan niin suloiset! :)

Riitu, Koti männikössä kirjoitti...

Ihania värikkäitä sukkia. Tekemäsi kantapää näyttää hyvältä, pakko se on vielä opetella.

Uutar kirjoitti...

Kiitos! Nuo kirjaillut kirjoneulesukat on aloitettu varresta ja kantapää on siis minulle uusi tuttavuus "Alma mummon kantapää". Punavartiset sukat on aloitettu varpaista ja kantapää on jälkikäteen tehty.