sunnuntai 13. joulukuuta 2015

Valmis!

Keskeneräisten käsitöiden korissa on jo - liian - pitkään odottanut vuoroaan huivi, jonka olen saanut sisareltani puolivalmiina puikkoineen päivineen. Lanka on ihanaa Noroa ja värit suloiset kuin kesäisessä ruusutarhassa. Tarkoitus oli neuloa huivi valmiiksi ihan saman tien, mutta sitten taisi tulla kesä - ja seuraava ja varmaan vielä sitä seuraavakin kesä ennenkuin keskeneräinen huivi nyt osui käsiini ja valmistuikin sitten ihan hujauksessa. Ja nyt ei sitten puutu kuin se talvi.



Näitä Baktus-huiveja näkyi muutama vuosi sitten vähän joka puolella - itsekin innostuin yhden  silloin neulomaan. Malli on yksinkertainen ja kiva, ja kaunis Noro-lanka sopii siihen mielestäni paremmin kuin hyvin. Lankaa jäi jäljelle sen verran, että siitä saisi vielä pienet tupsut huivin päihin, mutta en osaa päättää laittaisinko vai en. Ehkä pitää vain kokeilla, miltä ne näyttäisivät.
Hyvää joulun - ja talven - odotusta!

8 kommenttia:

Eila kirjoitti...

Todella nätit värit baktuksessa. Minäkin neuloin aikoinaan monen monta huivia tuolla mallilla, se on kiva malli (vaikka aluksi melkeimpä vannoin että en tee yhtään tuollaista huivia kun tuntui että jokaisen neulojan blogipäivitys oli baktusaiheinen...) Nyt minulla ei taida olla tallella enää kuin yksi. Rauhallista adventinaikaa!

Anonyymi kirjoitti...

Kaunis kesäinen huivi - mitä Noro-lankaa ja mikä on värinumero?

Pitko kirjoitti...

Tupsut saattaisivat hyvinkin sopia tähän (tonttuiseen) vuodenaikaan. :) Tosi kivat värit!

Jaana kirjoitti...

Ääni tupsuille!

Ingi kirjoitti...

Ihanan värikäs ja pehmeä Noro huivi!

Uutar kirjoitti...

Kiitos - taidan heti joulun jälkeen ruveta tekemään tupsuja huiviin :)

Suvituulian käsityöpaja kirjoitti...

Oi miten kauniin huivin löysinkään täältä blogistasi. Vau.

Uutar kirjoitti...

Kiitos - ja tervetuloa toistekin :)