sunnuntai 20. maaliskuuta 2016

Blingbling-sunnuntai

Swarovskin kristallit ovat ihan vastustamattomia - kimaltavia, säihkyviä ja upeasti hiottuja. Tänään olen värkännyt riipuksiin pieniä ripustimia hopealevystä ja -langasta. Tarkoituksena oli tehdä pari ripustinta, mutta kun kauniita kristalleja on kiva katsella ja käsitellä niin ripustimia valmistui vähän useampaankin riipukseen. Crystal volcano -riipuksen ripustimessa on koristeena pieni tähti ja ison kristallipisaran ripustimessa pieni messinkisydän.Muut ripustimet ovat sileitä ja yksinkertaisia.

Ja kristalliavaimet saivat ripustimiksi muutaman renkaanRiipusten koko vaihtelee 18 millistä 38 milliin, riipuksista isoimmat ovat kirkas pisara ja kaksi queen baguette -riipusta ja pienin on useissa väreissä säihkyvä pyöreä twist-riipus. Muut riipukset ovat kooltaan niiden välistä.


Parille riipukselle on varattuna paikka jokin aika sitten punomistani kalanruotoketjuista, joita ketunhäntäketjuiksikin sanotaan. Muita riipuksia pitää vielä mallata joihinkin helminauhoihin ja ketjuihin. Kalanruotoketjut on punottu millisestä hopealangasta. Valmis ketju on paksuhko, halkaisijaltaan vähän vaille 8 millinen. Ylemmässä kuvassa olevan ketjun pituus on n. 55 cm + lukko ja lukkorenkaat, alemman kuvan ketjun pituus on 41 cm + lukko ja lukkorenkaat. Lukon ulkohalkaisija on 14 mm.Säihkettä alkavaan viikkoon!

8 kommenttia:

rosanna kirjoitti...

Nää on uskomattoman kauniita! <3

Eila Vasama kirjoitti...

Jopas onkin kauniita ripustimia! Ne ovat juurikin omiaan noille ihastuttaville kristalleille<3

Jonsku kirjoitti...

Hienoja!

Jaana kirjoitti...

Kauniita! Varsinkin nuo kirkkaat:)

Käsityökaista kirjoitti...

Kauniita kaikki, toinen ylhäältäpäin on suosikkini.

Pitko kirjoitti...

Kiehtovia koruja! :) En itse edes käytä kovin paljon koruja, mutta näitä on kiinnostava katsella paitsi käsityön myös kauneuden näkökulmista. :)

Elina kirjoitti...

Nämä sinun korut on kyllä todella hienoja :)

Uutar kirjoitti...

Kiitos kauniista kommenteista!