sunnuntai 26. maaliskuuta 2017

Kalalankapussukoita

Lapin lomalla oli edellisessä postauksessa esittelemieni sisnarukkastarpeiden lisäksi mukana myös vähän kalalankaa ja virkkuukoukku. Telkkarin ääressä oli mukava virkkailla iltaisin ja erikokoisille pussukoillehan on aina tarvetta.



Pussukoiden viimeistely vetoketjuineen ja lenksuineen jäi tehtäväksi vasta loman jälkeen ja kuvatkin on otettu täällä eteläisen Suomen hupenevilla hangilla ja kevätauringossa.





 Aurinkoista pian alkavaa viikkoa - pian ollaan huhtikuussa!

9 kommenttia:

Sari kirjoitti...

Wau, todella hienoja. Suunnitteletko kuviot paperille vai keksitkö tehdessäsi?

Virpi Katajarinne kirjoitti...

Hienoja! Kuvioita minäkin ihailin ja mietin kanssa oliko niihin joku valmis ohje vai suunnittelitko itse? Kiva blogi sinulla, liityn lukijaksi! :)

Virpi

http://kaunismaessa.blogspot.fi/

Jaana kirjoitti...

Oi miten hauska tassukuvio!

Uutar kirjoitti...

Kiitos - tassukuvio on minustakin superkiva! Pinterestistä etsin ja löysin leopardikuvioita - leopard crochet ja leopard knitting - ideat ja kuviot on muokattu pussukan silmukkamäärään sopiviksi. Myös tassukuvio on Pinterestistä - paw pattern - ja pikkupussukkaan sovitettu.

Virpi: Kiva kun löysit blogiini ja tervetuloa lukijaksi! Kävin kurkkimassa blogiasi ja ihastelemassa töitäsi. Olisin jättänyt kommentinkin, mutta se ei harmillista kyllä näytä onnistuvan suoraan bloggerin kautta!

Satu kirjoitti...

Pitihän mun käydä kurkkaamassa sunkin blogi :) ihania tekeleitä sinulla ja käytät ihailtavan monipuolisesti eri tekniikoita. Erityisesti hopeatyöt ovat mieleeni, olen itsekin aikanaan käynyt muutaman kansalaisopiston hopeakorukurssin. Sait minusta kyllä nyt uuden lukijan :)

Uutar kirjoitti...

Kiitos Satu, kiva kun pistäydyit - tervetuloa lukijaksi!

Anonyymi kirjoitti...


Ompas kivannäköisiä pussukoita :)
t. Maria

Helinä kirjoitti...

Hurmaavat pussukat:-)

Uutar kirjoitti...

Kiitos :)