sunnuntai 3. maaliskuuta 2019

Sormuksia hopeasta

Ja lisäksi ihan pikkiriikkisen kultaakin: hopeisen sormuksen pieni tummansininen safiiri on istutettu kultakehykseen. Safiiri on halkaisijaltaan kolmemillinen, sormuksen hopeisen rungon leveys on 3,5 mm, eli koko sormus on pieni ja siro. Tästä taisi tulla uusi lempparini!Viikonlopun aikana viimeistelin pari aiemmin aloitettua sormusta, toisen pariksi edellisen postauksen korviksille, joissa on samanlainen ja -kokoinen vaaleanpunainen cubic zirconia. Toinen sormus on jo vanhempi tekele, josta on vain puuttunut kivi - nyt siinä on vaaleansininen pitsiakaatti, halkaisijaltaan 8 mm.

Pikkuiset kivet näyttävät juuri nyt niin ihanilta ja houkuttelevilta, että oli värkättävä vielä muutama pikkukivisormus. Näitä voi käyttää yksitellen tai vaikka kaikkia kuutta kerrallaan. Sormusten rungon leveys on vain 1,5 mm. Pienemmät kivet ovat 3-millisiä cubic zirconioita, toinen isommista 4-millisistä vihreistä kivistä on samaragdi ja toinen peridootti. Jämähopeapalloista muotoillut kukat ovat vähän isompia, halkaisijaltaan vähän yli 5-millisiä.
Kultaa en ole aiemmin koruissa käyttänytkään lukuun ottamatta muutamia keum-boo -kultauksia (tämä, tämä ja tämä sormus, tämä, tämä ja tämä kaulakoru sekä tämä rintakoru), mutta tykkään kyllä paljon tuosta kulta-hopea -väriyhdistelmästä, joten silloin tällöin sitä varmasti tulee käytetyksi.

Ai niin, on pitänyt jo monta kertaa valitella täällä sitä, että muiden blogien kommentointi on käynyt vaikeaksi/mahdottomaksi. Normaaleja yhteyksiäni käyttäen se ei onnistu lainkaan - taannoin blogini ei julkaissut omia kommenttejanikaan, mutta nyt se sentään onnistuu. En tajua, mikä on muuttunut - mielestäni ei mikään. Toisella selaimella kommentointi on jonkin aikaa toiminut mutta on vähän hidasta, kun en sitä normaalisti käytä. Tietäisiköhän joku ratkaisua ongelmaani?

Joka tapauksessa: hyvää alkanutta kevätkautta!

4 kommenttia:

Riitu, Koti männikössä kirjoitti...

Kauniita kaikki. Eniten ihastuttaa noi pienet sirot sormukset joita voi pitää yhtä tai vaikka kaikkia kerralla. Noi tietokonehommat on niin syvältä. Toivottavasti löydät ratkaisun.

http://tuijankortteilua.blogspot.com kirjoitti...

kauniita sormuksia. tietokoneesta en ymmärrä niin paljoa että voisin jeesata sua.
Mä soitan pojalle ja hän yrittää korjata vian, näköpuhelun kautta. Hän siis näkee mun koneeni ja neuvoo mitä mun pitää tehdä.

Anonyymi kirjoitti...

Voi että on kauniita sormuksia. Noista pienistä kivistä tulee mieleen pienet keväiset kukat :) Kevättä tässä jo kovasti odotellaan.
Terkuin Maria

Uutar kirjoitti...

Kiitos kommenteista! Hankalia ja harmillisia ovat välillä nämä tietokonejutut - ja välillä vähän pidempäänkin.