perjantai 19. heinäkuuta 2013

Ristipistonappeja ja nappikoruja

Suunnitelmissa oli surauttaa muutama sauma ompelukoneella, mutta kone kieltäytyi yhteistyöstä ja jouduin viemään sen korjattavaksi. Sunnitelmia oli siis muutettava ja saumojen ompelun sijaan ajattelin sitten tehdä jotakin ihan pientä - siitä se ajatus muutamasta ristipistosta sitten lähti.Itse asiassa ensin syntyi jokunen ristipistonappi ihan muuten vaan ilman mitään sen kummempaa käyttötarkoitusta ja vasta sitten ajatus nappien käyttämisestä korun osana. Ja kyllä kai nuo nappi-napitkin joskus paikkansa löytävät. Isompien nappien halkaisija on 27 mm ja pienempien 22 mm, koruissa on käytetty noita pienempiä nappeja, joista on poistettu kanta.Ompelukonekorjaamo tarjosi muuten tosi hyvää palvelua: korjauksen ajaksi oli mahdollista saada käyttöön sijaiskone, joten kyllä ne suunnitellut saumatkin ommelluiksi tulivat.

6 kommenttia:

Jaana kirjoitti...

Upeat korut!

Aarrerasia kirjoitti...

Oi, miten kauniita!

Kesänaapuri kirjoitti...

Tosi hyvä idea ja kaunis toteutus! Haaveilin joskus kultasepän urasta, mutta se jäi 0,2 pisteen päähän pääsykokeissa. Mutta kiinnostus kaikenmoisiin koruihin on silti säilynyt :)

PinkParsley kirjoitti...

Tosi hienoja!!! =)

Eila kirjoitti...

Voi miten nättejä!

Uutar kirjoitti...

Kiitos! Minäkin olen pitkään tehnyt etupäässä koruja, mutta on ollut vaihteeksi kiva tehdä muitakin käsitöitä. Ja tässä on sitten voinut yhdistää vähän kumpaakin :)