lauantai 12. lokakuuta 2013

Villasukkia, villasukkia, villasukkia

Jo kolmas sukkapostaus peräkkäin! Innostun aina syksyisin neulomaan sukkia, parhaillaankin puikoilla taitaa olla kolmet sukat. Sama innostus näkyy olevan monilla muillakin ja blogeista löytyykin toinen toistaan kauniimpia villasukkia. Ihan erityisesti olen ihaillut hakusanalla "Latvian knitting" löytyneitä sukkia, lapasia ja muita kirjoneuleita, joista monet ovat oikeita mestariteoksia. Noista Latvian neuleista löytyi myös idea ja malli vaakapalmikoihin, jotka ovat minulle ihan uusi juttu. Palmikkoaloitukseen käytin tätä ohjetta (Kihnu braided cast on - joka tosin taitaa olla virolainen eikä latvialainen) ja kerrosten keskellä olevaan vaakapalmikkoon käytin tätä ohjetta.
Valmiiksi saakkakin on sentään jotakin tullut. Lähikaupan lankahyllystä hyppäsi jokin aika sitten ostoskoriin pari kerää iloisenkirjavaa Nalle-lankaa, joka on vähän ohuempaa kuin useimmiten käyttämäni 7 veljestä -lanka. Hauska lanka ei mielestäni kaivannut mitään erityistä, joten neuloin siitä ihan perussukat. Yksiin sukkiin ei kulunut edes yhtä kerää - lankaa on siis vielä reilusti toisiinkin sukkiin vaikka vähän pidemmällä varrella.Kaverille kans ;)


Ja sukkien neulominen siis jatkuu edelleen :)


6 kommenttia:

Aarrerasia kirjoitti...

Vikojen sukkien vihreä on ihana <3. Kerällinen jotain tuon sävyistä odottaa minuakin hyllyssäni.,. vaan taitaa odottaa sielä vielä jonkin aikaa :/ . Hienoja sukkia kaikkinensa omistajansa lienevät varsin otettuja ;)

Jonsku kirjoitti...

Kyllä kelpaa tuommosilla tepastella! Ihanan värikästä nalleakin olet löytänyt, tuota on kokeiltava itsekin :)

Pitko kirjoitti...

Hieno alku ja kauniita valmiita. :)

Uutar kirjoitti...

Kiitos kivoista kommenteista!

Sari Räsänen kirjoitti...

Mukava blogi sulla. Ja tosi kauniita käsitöitä!!

Uutar kirjoitti...

Kiitos Sari - kiva kun löysit blogiini!