lauantai 26. lokakuuta 2013

Avainlenkit ranteeseen

Tilasin joitakin aikoja sitten paksua villahuopalevyä suunnitteilla olevaa projektia varten ja samasta paikasta löytyi avainlenksuaihioita - valmiiksi leikatut huopasuikaleet ja niihin sopivat metalliosat - vain koristelua vailla! Siinä ei mitään myyntipuheita tarvittu, kun lenksut olivat jo sujahtaneet ostoskoriini. Tiesin heti, että ne saisivat koristuksekseen villakirjontaa - jos noin paksuun huopaan vain pystyisi kirjomaan. Ja pystyihän siihen. Villahuopa on paksuudeltaan kolmemillistä ja avainlenkit ovat siis tuollaisia ranne-mittaisia.Minua ovat viime aikoina kovasti inspiroineet Karin Holmbergin hauskat ja taidokkaat kirjomukset. Vaalean avainlenkin kukkakirjonta on mukaelma hänen pyyhkeeseen kirjomastaan kukkaköynnöksestä, jonka malli löytyy Koristele kirjomalla -kirjasta. Siitä löytyy paljon muitakin ihania kirjomuksia ja ideoita, samoin kuin muistakin hänen kirjoistaan.Monissa käsityöblogeissa on näkynyt  nimikoimislappuja, joilla tekijät ovat nimikoineet työnsä. Sellaisia löytyy nyt minunkin käsityötarvikkeistani ja ensimmäiset niistä pääsivät heti näihin avainlenksuihin - kiitos siis vinkistä kanssabloggaajat!

9 kommenttia:

Auli kirjoitti...

ihania! Oikein kolahtaa tälläiseen kirjontafaniin!

Rouva hyrskyn Myrskyn kirjoitti...

Kirjonta on kaunista, ja työsi siistejä!

sinisukka kirjoitti...

Samaiseen ruåtsalaiskirjojaan olen minäkin ihastunut! Kerrassaan ihastuttavia olet sinäkin tehnyt :D Mainioita nuo valmiit "kirjontapohjat"!

Anonyymi kirjoitti...

Aivan ihanan näköisiä :)
t. Maria

Jonsku kirjoitti...

Nämäkin on niin kauniit! Samaa sarjaa niiden ihastuttavien rannekkeiden kanssa :)Olet sinä monitaituri!

KristiinaS kirjoitti...

Aulin blogista löysin tieni tänne. Onpas täällä paljon kauniita käsitöitä, ja monenlaisia.

Uutar kirjoitti...

Kiitos! Kirjonta yleensä ja erityisesti villakirjonta tuntuu olevan omalla suosikkilistallanikin ihan kärjessä juuri nyt.

KristiinaS: Kiva kun löysit blogiini - tervetuloa uudelleenkin!

Pitko kirjoitti...

Ai miten kauniita! :) Jos tuollaisen saisi vielä lisäksi kiinnitettyä käteen rannekellon tapaan, olisi helppo kantaa avaimia mukana lenkillä jne. Hmmmm... :)

Uutar kirjoitti...

Kiitos! Hyvä idea, odotan siis jatkokehittelyä :)