maanantai 4. marraskuuta 2013

Rubiinit rivissä

Takana sateinen, sumuinen ja harmaa viikonloppu - juuri sopiva sää viettää sisällä korupöydän ääressä! Viikonloppu sujui siis riviä värkätessä - sitä rubiiniriviä. No, sormuksen kivet ovat synteettisiä rubiineja - eivät niitä ihan oikeita - halkaisijaltaan vain kolmemillisiä. Olen aiemmin tehnyt sormuksen samanlaisella kivenistutuksella, mutta vain yhdellä kivellä.

Sormuksen seuraksi valmistui rannekoru, siinäkin kivenä on synteettinen rubiini. Kiven koko on 8 x 10 mm. Ketjussa on koristeena myös laatta, jossa on nimikirjaimet.Talviaika ja lyhyet päivät - sitä en taas muistanutkaan, miten vaikeaa korujen kuvaaminen tällaisessa harmaassa hämärässä on!

7 kommenttia:

Kesänaapuri kirjoitti...

Ihana runko tuossa sormuksessa, mulla on yks samanmallinen ja tykkään siitä tosi paljon. Hauska nähdä miten noi kivet sopii siihen, mulle kelpais allianssina timanteilla ;D

Jaana kirjoitti...

Todella kauniita koruja!

sinisukka kirjoitti...

Oi kun hienoa taidetta! Vaatii kyllä varsin "osuvaa" hienomotoriikkaa; ei siis rähmäkäpälän hommaa :D

Pitko kirjoitti...

Miten hienoja! :)

Elina kirjoitti...

Ihania koruja,wau!

Ritva kirjoitti...

Uusi ilmoittautuu joukkoon... jostain askartelujutuista bongasin blogisi-nimen ja olen kertakaikkiaan ihastunut näkemääni,kättesi jälkeen. Ja niitä jälkiä näyttää olevan vaikka millaisia - toinen toistaan upeampia,riippumatta siitä mikä tekniikka on käytössä!
Niin ja korut tässä postauksessa kertakaikkiaan upeita...

Uutar kirjoitti...

Kiitokset kaikille kommenteista!

Kesänaapuri: Sormuksen runko on neliölankaa, joka on sormuksen alapuolelta litistetty ohuemmaksi. Tykkään itsekin paljon tuollaisesta neliörungosta ja rivi-istutuksesta.

Sinisukka: Kiitos, aika tarkkana pitää näin pienten kivien kanssa olla - ja luuppi on kyllä tarpeen:)

Ritva: Kiva kun löysit blogiini - tervetuloa uudelleenkin! Ja kiitos ihanasta kommentistasi! kohteessa