keskiviikko 1. tammikuuta 2014

Viime vuoden viimeiset

Villasukat. Harmaiden nappivarsisukkien malli on Novitan sukkalehdestä ja romanssi-kirjoneulesukkien malli löytyy täältä.  Molemmat on neulottu Novitan 7 veljestä -langasta. Ensin harmaat ja niiden langanlopusta punaisen langan kassa kirjoneulesukat. Villasukkakeleistä ei täällä eteläisessä Suomessa tosin olla oikein päästy nauttimaan.


Lumettoman ja lauhan talven iloja ovat olleet - ja ovat edelleen - "parvekekukat", jotka istutimme ulos jouluaattona. Ulkolämpötila on ollut niille oikein sopiva, nuput avautuvat vähitellen ja kukat säilyvät kauniina pitkään - ellei tule pakkasta. Odottelen siis mielelläni niitä villasukkakelejä vielä jonkin aikaa.


Hyvää alkanutta vuotta 2014 kaikille vierailijoille - entisille ja uusille!


11 kommenttia:

Jaana kirjoitti...

Kauniita sukkia! Viime aikoina olen ihastellut varsinkin kirjoneuleita, olisikohan tänä vuonna sopiva aika opetella itsekin!

Hyvää uutta vuotta!

Suvi kirjoitti...

Ihania sukkia! Nuo nappisukat olen minäkin neulonut ja kovasti niistä tykännyt :) Tuo sinun valitsema harmaa väri sopii niihin kauniisti.

Pitko kirjoitti...

Ai miten kauniit sukkaparit - niin ihanaa "menneen maailman" nostalgiaa! :)

sinisukka kirjoitti...

Oi miten ihanat nuo puna-harmaat! Nappisukistakin tykkään, täytyis kutoa itsellekin sellaiset. - Hauska idea tuo ulkohyasinttiasetelma; sopis tällaiselle allergikollekin!

Peppi kirjoitti...

Ihanat sukat ! Nuo nappilistasukat haluaisin vielä joku päivä itellekin. Hyvää tätä vuotta :)

Riitu Mäntyniemi kirjoitti...

Kauniit värit sukissa. Eipä ole täälläkään villasukkia ainakaan pakkasten takia tarvittu, onneks vielä on talvee jäljellä:)

Aarrerasia kirjoitti...

Ihania sukkia <3 Värit ovat kyllä kohdallaan! Ja hienon näköistä kun on punaisella langalla laitettu noi napit kiinni. Voi että.. tässähän alkaa melkein inspiroitumaan kirjoneuleesta.. uskaltaiskohan? ;) Miten se voikin olla niin haastavaa, vaikka oikein ja hienosti tehtynä se helpolle saattaa vaikuttaakkin. Hyvää uutta vuotta myös sinulle, paljon itsensä haastamista ja uusia ideoita :)

Anonyymi kirjoitti...

Ihania sukkia! Lauhaa ja harmaata on mutta otetaan uusi vuosi kuitenkin ilolla vastaan. Oikein hyvää Uutta Vuotta sinulle!! :) t: Maria

Jokke kirjoitti...

Oi, kyllä minun täytyy jo pitää villasukkia. Onneksi niitä saa äidiltä :) Hyvää uutta vuotta!

Anonyymi kirjoitti...

Löysin blogisi tänään. Ihanuuksia olet tehnyt. Etsin kuitenkin kuumeisesti kuvia tuosta upeasta korusta joka on sivujesi "alkulehdellä". Mikä ihme on tuo pitsikuvio helmien päällä? Käsitäämättömän ihana!!!!!!
Outi

Uutar kirjoitti...


Kiitos! Nappivarsisukat ovat minukin suosikkini, kirjoneulesukkien malliin osuin sattumalta ja se näytti niin nätiltä, että oli heti kokeiltava. Ja villasukkiahan minä käytän - sisällä - melkein läpi vuoden :)

Outi: Kiitos - kiva kun löysit blogiini! Etusivun kuvassa olevissa helmissä on nyplättyä hopealankaa, kuva korusta ja muutamista muistakin hopealangasta nypläämistäni koruista löytyy Flickr-albumistani. Klikkaamalla sivun oikeassa reunassa olevaa kuvaa pääsee selailemaan koru-albumiani