sunnuntai 9. helmikuuta 2014

Hopealevystä ja -langasta

Kaksi edellistä viikonloppua on mennyt hopeaa sahatessa, viilatessa, juottaessa ja punoessa. Valmiiksi asti on tullut tämän postauksen rannekorut ja pari keskeneräistä juttua odottelee vielä jatkotyöstämistä ja viimeistelyä. Hopealevystä tehdyssä rannekorussa on 2 cm x 1,5 cm:n kokoisia laattoja limittäin ja peräkkäin, koru tuntuu ranteessa mukavan notkealta. Hopealevyn paksuus on 0,7 mm. Alemmassa kuvassa on kuvattuna myös rannekorun "nurjaa" puolta, josta näkyy laattojen kiinnitys toisiinsa.
Pitkästä aikaa punoin myös ketjua ja innostuinkin siitä niin, että aloitin tämän Cordell-ketjun lisäksi myös toista mallia - sitä varten pitäisi sahata vielä lisää hopealenkkejä.

 

Hopeahommat ovat jatkuneet tänä viikonloppunakin, mutta hitaasti. Onneksi päivässä on jo aika pitkästi valoisaa aikaa - aurinko nousi tänään jo tunnin verran aiemmin ja laski melkein puolitoista tuntia myöhemmin kuin kuukausi sitten!

6 kommenttia:

Kesänaapuri kirjoitti...

Oi kuinka näyttävä tuo ylempi rannekoru, tykkään kovasti!

Cordell-ketjut on kyllä hopeisena näyttäviä, täytyykin kaivaa oma kaulaketju välillä käyttöön. Se on tosin varmaan 12 mm paksu, mutta ihan arkikoruna sitä on tullut käytettyä :)

Jaana kirjoitti...

Niin kauniita jälleen! Täällä huokailen ihastuksesta:)

Pitko kirjoitti...

Kauniita molemmat. :) Levykorun rakenne on tosi hieno.

Anonyymi kirjoitti...

Tosi kauniita :)
t. Maria

Riitu Mäntyniemi kirjoitti...

Kauniita ja taidokkaasti tehtyjä!

Uutar kirjoitti...

Kiitos kommenteista!