lauantai 5. syyskuuta 2015

Miehelle kans

Mies on viime aikoina kuljettanut työkalenteriaan kotoa autoon ja autosta taas sisälle kotiin muovikassissa, ja kun asia valkeni minulle, tarjouduin SnapPap-innostuksessani ompelemaan korvaavan tuotteen kuljettamista varten. Tarjoukseni tuli hyväksytyksi, uusi laukku on nyt valmis käyttöön ja mieskin on tyytyväinen lopputulokseen.


Laukun vuori on punaista puuvillakangasta, se kun oli ainoaa vuorikankaaksi sopivaa kangasta, jota löytyi omista varastoista. Toiveena oli, että laukussa olisi tarpeeksi pitkä olkahihna, paikka kynälle ja että laukun saisi helposti suljetuksi. Läpän saa kiinni nepparilla ja siihen on ommeltu lisäksi pieni vetoketjullinen pussi vaikka muutamaa kolikkoa varten.

  

Ja bonukseksi vielä pieni kotelo käyntikortteja varten laukkuun sujautettavaksi.


Ennen työstämistä SnapPap on sileää ja suoraa, mutta eri puolet ovat vähän erilaiset, eli materiaalissa on nurja ja oikea puoli. Ompeleiden pitäisi osua kohdalleen heti ensimmäisellä kerralla - neula kun jättää näkyvän reikärivistön materiaaliin. Ja toinenkin paperin ominaisuus, eli kuitusuunta tuli sekin selväksi tässä projektissa - paperihan repeytyy toiseen suuntaan helpommin kuin toiseen ja niin tuntuu myös SnapPap tekevän. No, mitään korjaamatonta ei onneksi ehtinyt tapahtua ja vastaisuudessa osaan ennakoida ja ottaa huomioon tämän ominaisuuden.


Hyvää viikonloppua toivotellen,

7 kommenttia:

Ingi kirjoitti...

Taas niin onnistunut tuotos tuosta ihmepaperista! Malli on todella kiva ja punainen antaa siihen vielä oman säväyksensä.

Pitko kirjoitti...

Tuo on vaan niin tolkuttoman hyvännäköinen kassi! :)

Jaana kirjoitti...

Tyylikäs!

Käsityökaista kirjoitti...

Hieno, tyyliä ja taas taiten tehty :).

Uutar kirjoitti...


Kiitos! Laukun malli on oma ja olen kyllä tyytyväinen lopputulokseen - niinkuin on laukun omistajakin :)

Iloinen Kulkuri kirjoitti...

Hieno ja miehekäs laukku!

Uutar kirjoitti...

Iloinen kiitos myös Iloiselle Kulkurille!