sunnuntai 27. syyskuuta 2015

Villasukkaharjoituksia

Menneellä viikolla on pysytelty edelleen villasukkateeman parissa:


  


Tavoitteena on paitsi neuloa 7 veljestä -lankavarastoa vähän pienemmäksi, myös kokeilla ja opetella erilaisia uusia neulontajuttuja - ja samalla tietysti myös käyttää aiemmin opittuja.

Kummatkin sukat on taas aloitettu kärjestä - siitä on tainnut tulla ihan lemppari!  Harmaa-pinkeissä sukissa puikot 3,25 ja vihreä-keltaisissa 3.

Ja jotta ei joka kerta tarvitsisi uudelleen surffailla ympäri nettiä etsimässä ohjeita noihin juttuihin, laitan tähän seuraavia kertoja varten muistiin pienen linkkilistan:

Twisted German cast on


Sukkaharjoitukset jatkuvat ja lankavasto pienenee!

7 kommenttia:

Käsityökaista kirjoitti...

Ihan sama menossa, eli sukkalankojen tuhoaminen ja yritän myös opetella uusia juttuja....pinkkiharmaat näistä kolahtivat :).

Pitäisi päästä hankkimaan uusia lankoja....

Sari kirjoitti...

Hienoja sukkia, tykkään tuosta kuviosta pinkkiharmaan sukan varressa. Piti katsoa ihan tarkkaan, että onko se pirtanauha vai neulottu kuvio :) Mä en ole ikinä kokeillut tuota kärjestä aloittamista, voisi olla mukavaa vaihtelua.

Jaana kirjoitti...

Kauniit sukat! Minunkin pitäisi tsempata ja käydä omat varastolangat läpi:) Eiköhän sieltäkin löytyisi langat moneen projektiin.

Pitko kirjoitti...

Pirteitä & kauniita sukkia. :)

Elina kirjoitti...

On kyllä kauniita sukkia!

Riitu, Koti männikössä kirjoitti...

Ei nuo sukat kyllä harjoittelulta näytä, niin on kauniita ja siististi neulottuja. Tuo vihreän raitasukan kantapää näyttää kiinnostavalta. Kiitos linkeistä ☺

Uutar kirjoitti...


Kiitos :) Uusia lankoja olisi kiva hankkia, mutta vanhoja pitäisi ensin saada neulotuksi -mutta uusia juttuja on kiva kokeilla ja opetella samalla.