lauantai 15. heinäkuuta 2017

Kesä ja aurinko

Kuluneen kesän aikana on ollut kevyesti hakusessa aurinkohattu, jossa olisi tarpeeksi lieriä, muttei kuitenkaan liikaa - vaikkei sellaiselle tänä kesänä oikein ole tarvetta ollut. Kriteerit täyttävä hattu löytyi pari viikkoa sitten lähimarketista. Muuten juuri sopiva, mutta hatun pitsinauha näytti mielestäni ikävältä ja jotenkin kulahtaneelta, joten se meni vaihtoon ihan saman tien.


Monireikäiset napit on ostettu reilut kolme vuotta sitten Jämsästä. Odottelin miestä kurssilta ja kulutin lauantaipäivää kävelemällä Jämsän keskustaa ristiin rastiin ja tutustumalla paikallisiin käsityötarvikekauppoihin. Torin liepeillä olleessa kangaskaupassa oli loppuunmyynti ja kauppa oli viimeistä päivää auki, joten oli tietysti pistäydyttävä katsomassa, josko jotakin kivaa löytyisi. Ja löytyihän sieltä - noita monireikäisiä nappeja, joita tuli hamstratuksi - kun halvalla sai - vaikka en yhtään tiennyt, mihin niitä käyttäisin. No, nyt on kesä ja aurinko kirjottuna nappeihin ja nappinauha koristamassa uutta lierihattua.
Ja hei, kesäähän on vielä jäljellä - ja toivottavasti aurinkoisia kesäpäiviäkin!

5 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hieno lierihattu ja erittäin hyvä koristeluidea. Ei sitä aina tiedä, mihin ostetut tavarat - kun halvalla saa - päätyvät.

Jaana kirjoitti...

Lierihattua on täälläkin metsästetty. Taidan kuitenkin tyytyä vanhaan, ja vaikka koristella mieluisammaksi niin kuin sinäkin:)

Uutar kirjoitti...

Kiitos kommenteista!

Villa Pipo kirjoitti...

Oi joi mitä löytöjä! Kaunis hattu ja persoonallisesti koristeltu<3 Puisia monireikäisiä nappeja olen joskus nähnyt mut en tuollaisia erivärisiä muovisia. Aikas hauskan näköisiä!

Uutar kirjoitti...

Kiitos! Oli kyllä kivat löydöt - ja muutama nappi on vielä jäljellä johonkin projektiin!