lauantai 8. heinäkuuta 2017

Värityskirjakangasta

Netissä surffaillessa osui haaviin hauska värityskirjakangas ja siitä ommeltu pussukka. Taannoiseen värityskirjabuumiin en oikein ehtinyt mukaan, mutta nyt värittely tuntui juuri sopivalta viileän ja sateisen kesäpäivän puuhalta, joten pikku pala kangasta sujahti nettiostoskoriin ilman sen enempiä pohdintoja.


Värityskirjakankaasta tehty pussukka ompeluohjeineen löytyi Printable Crush - nettisivuilta, josta nappasin idean ja mallin - kiitos suunnittelija Erinille! Hänen suunnittelemansa kangas löytyy Spoonflowerin nettisivuilta. Huomasin ilokseni, että Spoonflower palvelee nykyään myös Saksasta käsin, joten nettiostaminen on huomattavasti helpottunut - ja halventunut. Ja juu, eivät ne ostokset tähän yhteen fat quarter - kangaspalaan tietenkään jääneet! Kaupasta tarttui mukaan kuvassa näkyvä toinenkin väritettävä kangas sekä kiva tyynykangas, joihin palaan joskus myöhemmin.Ja paitsi värittely, myös ompeleminen oli kivaa puhaa - ja ainahan nätille pussukalle on käyttöä! Pussukan koko on 26 x 21 cm, eli hyvän kokoinenkin siitä tuli, ja vielä jäi saman moinen pala kangasta jäljellekin vaikka toista pussukkaa varten.
Värikästä kesäviikonloppua toivotellen,

7 kommenttia:

Jaana kirjoitti...

Kaunis pussukka! Kankaan värittäminen oisi olla enemmän minunkin mieleen, kuin ne värityskirjat. Ainakin lopputulos pääsee tuolla tavalla upeasti esille.

Mamma A. kirjoitti...

Kiva kangas:D

Uutar kirjoitti...

Kiitos - tämä oli tosi kiva pikku projekti!

http://tuijankortteilua.blogspot.com kirjoitti...

Tuli taas uusi asia mulle tietoon. Värityskangas, ihanan näköistä.
Hienot värit oot laittanut.

Uutar kirjoitti...

Kiitos Tuija!

Rouva Hyrskyn Myrskyn kirjoitti...

Tulipa kiva pussukka!

Uutar kirjoitti...

Kiitos - kivasta kankaasta kivaksi pussukaksi :)