perjantai 22. syyskuuta 2017

Oranssia

Sisar oli virkannut muurausnarusta kivan hiustarvikepussin ja huomasin, että juuri sellaista minäkin kipeästi tarvitsen - tai oikeastaan olen tarvinnut jo kauan! Lankapussin pohjalle oli muurausnarubuumin jäljiltä jäänyt vielä muutama narurulla,  joten ei kun apinoimaan. Pussukka on juuri sopivan korkea ja muutoinkin sopivan kokoinen tarpeellisille hiustuotteille sekä -harjalle ja se on kätevä ottaa myös reissuun mukaan. Pussukan korkeus on noin 29 cm ja pohjan halkaisija noin 15 cm. Hauska ja tarpeellinen virkkausprojekti - kiitos sisarelle kivasta ideasta ja ohjeista!


Teksti oli helppo ketjuvirkata pussukkaan siinä vaiheessa, kun valkoinen raita oli valmis ja virkata vasta sen jälkeen ylempi oranssi osuus.


Ja oranssi väri vetikin puoleensa niin, että sukkalankavaraston oranssista piti laittaa puikoille sukat sammaleisilla raidoilla.Lankana 7 veljestä ja 2,75 puikot, jotka tuntuivatkin sopivan pieniltä löysälle neulontakäsialalleni.
Lämmintä ja aurinkoista syksyn viikonloppua odotellen ja toivotellen,

6 kommenttia:

Jaana kirjoitti...

Tuollaiselle pussille olisi käyttöä täälläkin, eikä pelkästään tuossa tarkoituksessa!

Pipo-otus kirjoitti...

Hauska pussukka ja suloiset sukat! (:

Anonyymi kirjoitti...

Kivoja syksyn värejä. Tuota muurausnarua pitäisi joskus vielä kokeilla.
t. Maria

Uutar kirjoitti...

Kiitos - taidan itsekin virkata lisää pussukoita tällä mallilla. Ja villasukkien neulominen aktivoituu aina syksyllä iltojen pimetessä.
Maria: Muurausnaru on kiva materiaali - kannattaa kokeilla!

Villa Pipo kirjoitti...

Hurjan nätti ja käytännöllinen pussukka, sukat tietysti myös:) Kovasti tekis mieli opetella neulomaan villasukkia, mut tälläkin hetkellä kaikkea muuta mielessä..:D

Uutar kirjoitti...

Kiitos, tykkään itsekin tästä pussukasta ja tarpeellinenkin se on! Sukkien neulominen on mulla sellaista kausittaista hommaa, välillä neulotuttaa ylen aikaa ja välillä sitten taas ei yhtään :)