maanantai 24. elokuuta 2015

Enkeliriipus

Hopeinen enkeliriipus on jo vuosi, ehkä parinkin vuotta sitten valmistunut ja tuli nyt korjattavaksi, kun riipuksen lenkin toinen puoli oli irronnut. Haasteelliseksi korjauksen teki se, että riipuksessa on kivi - lenkkiä kiinni juottaessa myös kivi kuumenee ja saattaa haljeta. Ennen juottamista puristin kiven päälle hyvän keon Cool Pastea, jonka tarkoituksena on eristää kuumuutta ja suojata kiveä juottamisen aikana. Ja tällä kertaa kaikki meni kuin Strömsössä: lenkki on juotettu kiinni ja kivi on edelleen ehjä!

 

Riipus on pieni ja siro, halkaisijaltaan vain 19 mm. Siipikuviot on sahattu irti taustasta. Kivi on pieni cubic zirconia, halkaisijaltaan 4 mm. Ja nyt riipus pääsee takaisin käyttäjänsä kaulalle ehjänä ja siivet kiillotettuina.

Ja eihän siihen sitten sen enempää tarvittu kuin pieni korjaushomma: nyt pitäisi päästä koruhommien pariin - sahaamaan,  veivaamaan, viilaamaan ja filssaamaan!
Elokuun loppu lähestyy ja aurinkoista ja lämmintä odotettavissa edelleen - hyvää alkanutta viikkoa!

9 kommenttia:

Jaana kirjoitti...

Tosi kaunis tuo enkeliriipus! Ihana olisi vaikka omille tytöille lahjaksi.

Sari kirjoitti...

On tosiaan kaunis ja siro koru!

Käsityökaista kirjoitti...

Nätti ja yksinkertainen koru. Ja eikun ulos aurinkoon :).

Ingi kirjoitti...

Hurjan suloinen koru!

Uutar kirjoitti...

Kiitos :)

Pitko kirjoitti...

Oi, miten kaunis!

Uutar kirjoitti...

Kiitos :)

Laura Annika kirjoitti...

Hei! Blogissani olis sulle Liebster Award-haaste:)

Uutar kirjoitti...


Iloinen kiitos haasteesta! Vastailin juuri pari postausta sitten tällaiseen, joten tällä kerralla jäädään odottamaan muiden haastettujen vastauksia :)